Főoldal Publikációk Kúp alakú Silimed Polyuretán mellimplantátum: a felemelő mellnagyobbítás / 2013

Kúp alakú Silimed Polyuretán mellimplantátum: a felemelő mellnagyobbítás / 2013

A polyuretán-felületű kúp alakú implantátumokat a Silimed mutatta be 2008-ban. Az a kiválósága, hogy alternatív megoldást nyújt a kerek és az anatómiai csepp alakú implantátumok között. Természetesen megemeli a melleket és a mellbimbó vonalában, középen tölti ki és ad teljességet a felső területeken is. Gyakran a kúp alakú implantátum használatával elkerülhető a mellfelvarrással kombinált mellnagyobbítás.

Silimed Polyuretán

2 év tekintetében (2010-12) összesen 302 nő esett át mellnagyobbító műtéten kúp alakú Silimed polyuretán mellimplantátumot választva. Az első ízben mellnagyobbítást végzők száma ezek közül 236 volt, 59-en voltak azok a hölgyek, akik ismételt műtéten estek át (már volt mellplasztikai műtétjük) és 7 esetben mellfelvarrásra lett volna szükség.

Silimed Polyuretán

Az implant nagysága 225 – 560 cc skálán mozgott, alacsony és közepes profilú implantátumok dominálásával. Egyetlenegy extra-magas profilú implant sem lett használva.

Eredmények: Nem volt fertőzés (0%) és nem repedt fel a seb (0%). Négy esetben volt szükség újbóli operációra (1.3%). A páciensek elégedettségi mutatói nagyon magasak voltak (átlag, 9.94/10). Kapszuláris kontraktúra nem jelentkezett 2 év alatt (tanulmány idősorának bővítése várható).

polyurethane-felulet-mellimplantatumok-silimed-sientra-marka

 

Mellimplantátumok összehasonlítása márkák szerint: összehasonlítás.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=silimed+polyurethane

3 HOZZÁSZÓLÁS

Hozzászólás