Főoldal Videó Mellnagyobbító műtét: poliuretán mellimplantátum behelyezése VIDEÓ

Mellnagyobbító műtét: poliuretán mellimplantátum behelyezése VIDEÓ

Mellnagyobbító műtét konzultációtól kezdve, a műtéten keresztül, a végeredményig. A videóban bemutatásra kerül a Silimed Biodesign poliuretán kollekciója (5 forma, 4 projekció), valamint láthatóak az implantátum közötti különbségek (különbség a kerek és anatómiai implantátum választása esetén), majd a műtétet lehet megtekinteni, ahol a mell alatti bemetszést követően behelyezi azokat. Csepp alakú implantátum választására került sor, mert azzal sokkal természetesebb eredményt lehet elérni, mint a kerekkel.

Így lesz 220cc-ből 480!
A bal oldalon (9:25 perctől) jól látható a szivacsos poliuretán hab felületű mellimplantátum steril és egyszerű behelyezése. A jelölések segítenek az orvosoknak a pozícionálásban, hogy tökéletes eredményt lehessen elérni.

További érdekes videók a poliuretán mellnagyobbításról:


A technika más, mint a sima és texturált felületű mellimplantátum behelyezése esetén, de egy szakképzett orvosnak nem telik több időbe szakszerűen elvégeznie, mint a másik választás esetén. Dr. Daniel Fleming
Azonban a poliuretán előnyei magáért beszélnek: kapszuláris kontraktúra szinte nem fordul elő (1%), nem mozdul el az implantátum, nem hullámosodik, nem kell speciális melltartó… stb.

Mellimplantátumok összehasonlítása márkák szerint: összehasonlítás.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

Hozzászólás