Főoldal Videó Mellnagyobbítás: rossz méretválasztás

Mellnagyobbítás: rossz méretválasztás

Nem minden sztár született olyan természetes szépséggel, ahogyan most kinéznek. Denise 19 évesen esett át az első mellnagyobbításán, majd azt újabbak követték. Körülbelül 25000$-t költött a vágyott mellei elérésére.

Sok sztár azért nagyobbítattja meg a kebleit, hogy jobban érvényesülhessenek a szakmájukban. Ez részben be is vált Tara Reid esetében, habár róla a balul sikerült mellnagyobbító műtétei kapcsán többet beszélnek, mint a karrierjéről.

Nicole Kidman is több figyelmet kap a médiától, mióta kés alá fekszik.

Carmen Electra, az ex-Baywatch bombázó Pamela Anderson mellett sikerrel hívta fel a média figyelmét vonalaira.DD méretet kapott és ezután karrierje a Playboy címlapjain folytatódott.

Pamela Anderson 25000$-t érő mellplasztikája biztosan megéri az árát egy autóbaleset során. Pamela teljesen természetes, Isten adta külsővel kezdte pályafutását a sorozatban, de 1999-ben elhatározásra szánta el magát. A hatalmas melleit később eltávolíttatta, de mint egy függő szenvedélybeteg, aztán újra visszaesett és még nagyobbat választott 2004-ben. Valószínűleg ő a legnépszerűbb modell a szakmájában, aki műmellekkel hódít.

Denise Richards, Tara Reid, Nicole Kidman, Carmen Electra és Pamela Anderson valós esete. Feliratos.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

Hozzászólás